Видалення облікового запису
Ви можете видалити свої дані зсередини застосунку.
Як видалити
- Відкрийте AstroMate і увійдіть.
- Перейдіть у Налаштування → Обліковий запис.
- Оберіть Видалити обліковий запис та підтвердьте.
Що видаляється
Видалення облікового запису стирає ваш профіль, дані про народження, збережені розклади, пам'ять ШІ та інформацію облікового запису з наших сервісів.
Що варто знати
- Видалення є постійним і незворотним.
- Деякі записи можуть зберігатися, якщо цього вимагає закон або для запобігання зловживанням.
- Активна підписка керується окремо через App Store — скасуйте її там, щоб уникнути майбутніх списань.
Не можете увійти?
Напишіть на пошту підтримки з електронної адреси, прив'язаної до вашого облікового запису, і ми допоможемо. [email protected]